SMS Bangladesh
Vær med -> Støt SMS

BanglaBørn -> Bliv fastgiver

GIV - OG TAG DEL I FÆLLESSKABET MED ELEVER OG LÆRER
Klik her!
Flyt med ind i den globale landsby:

Vær med til at give børn i et bengalsk udkantsområde spændende og indholdrig undervisning og bær med på drømmen om at løfte den næste generation af bengalere ud af fattigdom!

Skolerne har brug for faste skole-sponsorater, der sikrer den del af lærernes løn, som endnu ikke kan dækkes af forældrene. Det er en rigtig stor hjælp at modtage faste månedlige gaver, da det sikrer stabilitet i dagligdagen.

Hvordan bliver jeg en del af BanglaBørn?
 
Det er ganske enkelt:  Du kan støtte SMS med et medlemskab og få vores nyhedsbrev. Et medlemskab koster kun kr. 100,- om året.Send en mail til: bentvg@fiberpost.dk og opgiv navn, adresse, tlf. nr. og mail adr.

Kontingentet indbetaler du via netbank på konto 8012 1051686.
Hvis du ønsker at beløbet skal betales via PBS så opgiv også reg. nr. og kontonummer i din bank.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i fællesskabet

SKATTEFRADRAG

Du får skattefradag  når du indbetaler via Rescue Team. Du finder Rescue Team her: https://www.rescueteam.dk/sms-bangladesh.html
 

Uden skattefradrag

Hvis du ønsker at bidrage uden at få skattefradrag, kan det gøres direkte via SMS Bangladesh's konto i Sydbank.
Reg.nr. 8012 kontonr. 1051686

Lidt om det tekniske

Som dansk skatteyder kan du trække dit bidrag fra i skat! Alle beløb op til 16.600 kr (2020) er nemlig fradragsberettigede, hvilket forenklet vil sige; at når du giver SMS 100 kr, koster det kun dig ca. 70 kr.

Gavebrev: Ønsker du at få et større fradrag, kan du tegne et gavebrev, der forpligter dig til at give et fast beløb gennem 10 år. På den måde kan du få fradrag for op til 15 % af din indkomst.

Du kan også lære mere om fradragsreglerne her: https://www.skat.dk/skat.aspx?oid=2234772