SMS Bangladesh
Vær med -> Støt SMS

BanglaBørn -> Bliv fastgiver

GIV - OG TAG DEL I FÆLLESSKABET MED ELEVER OG LÆRER
Klik her!
Flyt med ind i den globale landsby:

Vær med til at give børn i et bengalsk udkantsområde spændende og indholdrig undervisning og bær med på drømmen om at løfte den næste generation af bengalere ud af fattigdom!

Skolerne har brug for faste skole-sponsorater, der sikrer den del af lærernes løn, som endnu ikke kan dækkes af forældrene. Det er en rigtig stor hjælp at modtage faste månedlige gaver, da det sikrer stabilitet i dagligdagen.

Hvordan bliver jeg en del af BanglaBørn?
 
Det er ganske enkelt:  Du kan støtte SMS med et medlemskab og få vores nyhedsbrev. Et medlemskab koster kun kr. 100,- om året.Send en mail til: jensmoller@outlook.com og opgiv navn, adresse, tlf. nr. og mail adr.

Kontingentet indbetaler du via netbank på konto 0994 9279423. , eller du kan indbetale via mobilepay på nr. 87304 (Viva Danmark)  husk at skrive "SMS Bangladesh" i beskedfeltet.
Hvis du ønsker at beløbet skal betales via PBS så opgiv også reg. nr. og kontonummer i din bank.Husk at mærke din gave "SMS" og skriv navn og adr. på indbetalingen.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i fællesskabet

Engangsbeløb

Det er muligt at indbetale et engangsbeløb og få skattefradag via VIVA's konto. Det er vigtigt at mærke indbeltalingen "SMS".
Reg. nr. 0994 kontonr. 9279423

Mobilepay:

Det er muligt at støtte arbejdet via mobilepay til nummeret: 87304 (VIVA Danmark) 
 Husk: 
at mærke donationen med "SMS Bangladesh" i besked til modtager.


 

Uden skattefradrag

Hvis du ønsker at bidrage uden at få skattefradrag, kan det gøres direkte via SMS Bangladesh's konto i Sydbank.
Reg.nr. 8012 kontonr. 1051686

Lidt om det tekniske

Støttegruppen har allieret sig med VIVA Danmark, som er en paraplyorganisation for små foreninger som vores. Den store fordel ved dette medlemskab er, at de klarer vores pengesager for os, og at du som dansk skatteyder kan trække dit bidrag fra i skat! Alle beløb op til 15000 kr er nemlig fradrags-berettigede, hvilket forenklet vil sige; at når du giver SMS 100 kr, koster det kun dig ca. 66 kr.

Gavebrev: Ønsker du at få et større fradrag, kan du tegne et gavebrev, der forpligter dig til at give et fast beløb gennem 10 år. På den måde kan du få fradrag for op til 15 % af din indkomst.

Ønsker du at tegne et gavebrev eller har du spørgsmål, så tag fat i vores kasser: Jens Møller Pedersen på +45 23817661 eller snej(a)privat.dk
Du kan også lære mere om fradragsreglerne på SKATs hjemmeside